Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Vstavané skrine pre štýlové a praktické uloženie vecí

    Odteraz už u vás doma bude mať všetko svoje miesto. Riešením sú vstavané skrine poskytujúce dostatok priestoru na uloženie. Získate nielen praktického pomocníka, ktorý vám pomôže pri organizácii poriadku, ale aj dizajnový prvok, ktorý vizuálne doplní každý interiér.

     

    Vstavané skrine ako trendový ukladací priestor

     

    Rámové i bezrámové vstavané skrine vyrábame na mieru. To znamená, že maximálne funkčne využijeme konkrétnu plochu – bez ohľadu na to, či ide o klasickú stenu, výklenok či iný atypický rozmer. U nás sa nemusíte obmedzovať pri voľbe farieb, dizajnu, materiálov, kovania a ostatných prvkov. Navrhneme a vyrobíme vstavané skrine presne podľa vašich individuálnych požiadaviek. Sme perfekcionisti a prísni detailisti, čiže starostlivo a zodpovedne pristupujeme ku každej spolupráci. Výsledkom sú vstavané skrine s primeraným počtom políc, zásuviek, priestoru na vešanie či doplnkov ako výsuv na nohavice, kravatník, opasovník, výsuvný kôš a i. U nás nie ste ničím limitovaní. Môžete sa spoľahnúť na to, že vstavané skrine od Zama interiér vám pomôžu získať dokonalý prehľad vo veciach.

     

    vstavané skrine Bratislava

     

    Jedinečnosť každej vstavanej skrine

     

    Vstavané skrine v našej réžii vynikajú originalitou a primeranou eleganciou, ktoré sa premietnu do vzhľadu celého interiéru a dodajú mu osobitý vzhľad. Tajomstvom sú individuálne konzultácie so zákazníkmi, počas ktorých zisťujeme ich predstavy, požiadavky a nároky. Nasleduje príprava a odsúhlasenie návrhu. Až tak začíname s výrobou. Samozrejmý je najvyšší materiálový aj remeselný štandard, ktorý sa odráža v zodpovednej a precíznej výrobe. Radi sa podpíšeme aj pod vaše vstavané skrine alebo iné skrine na mieru. Stavte na prvotriednu kvalitu od Zama interiér a my sa už postaráme, aby bol štýlový a funkčný nábytok na mieru aj vo vašej domácnosti alebo kancelárii. Tešíme sa na spoluprácu. Pôsobíme najmä na západe Slovenska (Bratislava, Trnava, Senec, Malacky, Pezinok a i.).