Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Skrine na mieru ponúkajú obrovské množstvo výhod

    Skrine na mieru sú najlepším riešením pre správne využitie priestoru. Oceníte ich nielen v prípade menšieho bytu, ale aj väčšieho rodinného domu či kancelárie. Skrine na mieru prispejú k tomu, že budete mať dobrý prehľad a poriadok vo svojich veciach.

     

    Skrine na mieru vyťažia maximum z každého priestoru

     

    Zabezpečíme, aby vaše skrine na mieru využili maximum z dostupného priestoru. A po ich montáži vás bude čakať príjemné zistenie – zrazu budete mať omnoho viac miesta na odloženie. Naše skrine na mieru nie sú štandardné skrine, keďže vám ich vieme vylepšiť rozličnými vychytávkami, doplnkami, zásuvkami, poličkami či priestorom na vešanie. Žiadané sú vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami, ktoré šetria priestor pred skriňou a poskytujú jednoduchú manipuláciu. Je dôležité podotknúť, že skrine na mieru v našej réžii vynikajú výnimočnou estetickou hodnotou, ktorá je v dokonalej súhre s praktickosťou. Samozrejmý je široký výber farieb, materiálov, typov kovaní a iných parametrov. Všetko záleží na vašej fantázii a požiadaviek, o ostatné sa postaráme my.

     

    skrine na mieru Bratislava

    Zjednotenie a zladenie interiéru vďaka skriniam na mieru

     

    Skrine na mieru sú ideálnym prvkom k zjednoteniu interiéru a zladeniu štýlu miestnosti. Je  zrejmé, že šetria priestor, sú nadčasové, elegantné, extrémne funkčné a teda právom patria k neodmysliteľnej súčasti bytov, domácností či kancelárskych priestorov. Sme odborníci nielen na skrine na mieru, ale aj na rozmanitý nábytok na mieru. Garantujeme profesionálny návrh, výrobu a montáž – aj preto sú naše skrine, šatníky či nábytok do spálne, detskej izby, obývačky alebo kancelárie jedinečnými dizajnerskými kúskami, ktoré majú punc originality. Kontaktujte nás (najmä Bratislava, Trnava, Malacky, Senec, Pezinok a okolie) a vyžiadajte si bezplatnú cenovú ponuku pre svoj nábytok na mieru, presne podľa vašich predstáv.