Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Špecialisti na nábytok na mieru

    V Zama interiér už roky sústreďujeme svoju činnosť na nábytok na mieru – vstavané skrine a iné skrine na mieru, šatníky a rozmanitý nábytok do spální, detských izieb, obývačiek alebo kancelárii. Doprajte si originálny a štýlový nábytok na mieru, ktorý dokonale zapadne do každého priestoru.

     

    Nábytok na mieru ako aktuálny hit

    Prečo je nábytok na mieru v súčasnosti mimoriadne žiadaný. Dôvodov je hneď niekoľko – originalita spracovania, rozmerové prispôsobenie sa priestoru (aj atypickému) a individuálny návrh presne podľa vašich predstáv a požiadaviek. Za zmienku zaiste stojí aj nadčasovosť, ktorou je nábytok na mieru typický. Naše skúsenosti, bohatá prax, odborné znalosti a precízna remeselnícka zručnosť sa odzrkadľujú v každom návrhu a následne aj vo finálnej výrobe. Dbáme, aby sa náš nábytok na mieru nádherne vynímal v miestnosti a zároveň pôsobil luxusne, elegantne a štýlovo. Je už iba na vašom rozhodnutí, či chcete, aby dominoval v priestore, alebo ho prirodzene dopĺňal. Sme otvorení akýmkoľvek výzvam.

    nábytok na mieru Trnava

    Originalita nábytku na mieru

     

    Nábytok na mieru od Zama interiér prirodzeným spôsobom kombinuje účel, funkčnosť a dizajn. Vyrábame ho tak, aby nenarúšal štýl danej miestnosti a s jej ostatným zariadením vytváral jednotný celok, teda aby spolu perfektne ladili. Garantujeme kreatívne a precízne remeselnícke spracovanie a použite najkvalitnejších materiálov (známych trvácnosťou, pevnosťou a odolnosťou), ako aj overených technologických postupov. Neustále sledujeme najnovšie trendy v oblasti bytovej architektúry a nábytku, pretože našim zákazníkom chceme ponúknuť vždy to najlepšie. Našim cieľom je nábytok na mieru, ktorý naplní potreby svojho majiteľa, stane sa neodmysliteľnou súčasťou akéhokoľvek priestoru a vytvorí v ňom príjemnú atmosféru. Pridajte sa aj vy k naším spokojným zákazníkom (Bratislava, Trnava, Malacky, Senec, Pezinok a i.) a vyžiadajte si bezplatnú cenovú ponuku ešte dnes.