Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Pomocníci nielen v kancelárii

    Mobilný telefón, tablet, notebook či tlačiareň. Neodmysliteľná súčasť každej kancelárie  a nejednej domácnosti. Ako ich však efektívne usporiadať, aby sa naše pracovné miesto nezmenilo na neprehľadný labyrint nabíjačiek a káblov?

    Na pomoc prichádzajú najnovšie technické vychytávky nielen pre kancelárske stoly a nábytok.

     

    ELEKTRICKÁ ZÁSUVKA VŽDY PORUKE

     

    Už žiadne hľadanie zásuvky, či voľnej predlžovačky pod stolom. Akýkoľvek elektrický spotrebič si viete pripojiť do siete priamo na Vašom stole.  Pomôžu elegantné zásuvkovnice s viacerými dizajnovými a funkčnými možnosťami. Okrem farieb a tvarov je možnosť vybrať si aj varianty s USB či dátovým konektorom pre ešte väčší užívateľský komfort.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ŠIKOVNÉ NABÍJANIE

     

    Praktické riešenia pre nabíjanie mobilných telefónov priamo na nábytku. Či už ste zástancom klasiky a na nabíjanie preferujete USB nabíjačku. Alebo vyhľadávate inovatívnejšie riešenia. Najnovším trendom sú nepochybne neviditeľné  indukčné nabíjačky. Pokiaľ Váš telefón podporuje Qi indukčné nabíjanie, stačí telefón odložiť na podložku a už nabíjate.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Plánujete návštevu našej expozície a NECHCETE STRÁCAŤ ČAS ČAKANÍM?

    Stačí vyplniť krátky kontaktný formulár. Naši predajcovia Vám následne zavolajú a zarezervujú Vám vyhovujúci termín. Alebo nás kontaktujte priamo telefonicky.

     

    +421 905 387 366

    DOHODNITE SI STRETNUTIE >>

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    zdroj:  www.bachmann.com