Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Nábytok na mieru, ktorý podčiarkne originalitu interiéru

    Nábytok na mieru od Zama interiér – to je jedinečný nábytok pre štýlovo zariadenú domácnosť i kanceláriu. Navrhujeme nábytok na mieru, pričom nezabúdame zohľadňovať nielen vaše potreby, požiadavky, priestorové možnosti a štýl, ale aj rozpočet.

     

    Nábytok na mieru pre vaše bývanie i prácu

    Uvedomujeme si, že nábytok na mieru predstavuje dlhodobú investíciu, preto dbáme na jeho precíznu remeselnú výrobu. Nábytok na mieru zhotovujeme ako unikátny celok – originálny kus špeciálne navrhnutý pre každého klienta. Pretože vieme, že nábytok na mieru dotvára jedinečnosť interiéru a podčiarkuje jeho dizajn. Naše portfólio zahŕňa vstavané skrine na mieru, šatníky a ostatné skrine na mieru, posuvné dvere, ako aj nábytok do vstupných priestorov, chodieb, spální, obývačiek, detských izieb či kancelárií, ktoré sa vyznačujú jedinečnosťou a nádherným spracovaním.

     

    nábytok na mieru

     

    Aké sú výhody nábytku na mieru

    Nábytok na mieru je obľúbený pre svoju flexibilitu. Postará sa, aby jednotlivé kusy a ostatné zariadenie do seba perfektne zapadli a nepôsobili rušivo. Ak teda túžite po nadčasovosti a štýlovosti, a to v tradičnejšom či netradičnejšom prevedení – nábytok na mieru je výborným riešením. Naša ponuka zahŕňa rozmanitosť tvarových, farebných, materiálových i dizajnových prevedení, ktoré ulahodia aj najnáročnejším zákazníkom. Poradíme si aj s atypickými priestormi a rozmerovými požiadavkami. Veríme, že nábytok na mieru má byť nielen funkčný a praktický, ale zároveň má vyjadrovať a odzrkadľovať vašu osobnosť. V Zama interiér zaistíme, aby bol originálny, a tým odlišoval vašu domácnosť či kanceláriu od ostatných. Vytvoríme vám nábytok, ktorý si roky uchová svoju úžitkovú funkciu, estetickú hodnotu a kvalitu. Aj preto je nábytok na mieru nadčasový a cenný i pre ďalšie generácie. Pôsobíme najmä na západnom Slovensku (Bratislava, Trnava, Malacky, Senec, Pezinok).