Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Hľadáte inšpiráciu pre Váš interiér?

    Najväčšie trendy  a najnovšie vychytávky vo svete VSTAVANÝCH SKRÍŇ A NÁBYTKU NA MIERU nájdete u nás. Tu je prehľad posledných noviniek či už dizajnových alebo technických, s ktorými sa môžete u nás stretnúť.

     

    MODERNÉ A ČISTÉ DETAILY POSUVNÝCH DVERÍ VSTAVANEJ SKRINE

     

    Všetci poznáme klasické vstavané skrine, kde každé posuvné dvere lemuje rám dverí. Pokiaľ fandíte čistým líniám a hladkým plochám, máme pre Vás riešenie. BEZRÁMOVÉ POSUVNÉ DVERE. Táto novinka vznikla exkluzívne v našich dielňach a ponúkame ju so 7-ročnou zárukou.

     

     

    NOVÁ KOLEKCIA DÝHOVANÝCH POVRCHOV

     

    Chceli by ste mať kus prírody u Vás doma? Pre milovníkov a znalcov prírodného dreva sme pripravili nové krásne vzorky dýhovaných povrchov nábytku. Oceníte ich vizuálnu originalitu, farebné možnosti a vysokú úroveň spracovania. Vzorky nájdete v našom Bratislavskom štúdiu v OC Korzo.

     

     

     

    NIE JE ÚCHYTKA AKO ÚCHYTKA

     

    Ani úchytka ani Tip-on systém. Predstavujeme Vám nové dizajnové možnosti pre otváranie nábytkových dverí.

    Štýlové frézované úchytky vieme vyhotoviť v akejkoľvek farbe dverí. Stačí si vybrať medzi matným alebo lesklým prevedením. Vieme ponúknuť aj elegantnú variantu v prírodnom dreve.

     

     

    VIDIECKY, PROVENSÁLSKY, RUSTIKÁLNY ŠTÝL

     

    Ak túžite po interiéri ladenom do niektorého zo spomenutých štýlov ste na správnom mieste. Máme pre Vás pripravenú novú širokú paletu povrchov a tvarov pre Vaše nábytkové dvierka. Dokonca aj Vaša vstavaná skriňa môže získať prívlastok ´glamour´ tak aby sa hodila do Vášho staromestského bytu.

     

     

    ČIERNA FARBA VO VAŠOM INTERIÉRI

     

    Čoraz žiadanejší akcent ponúkame v rôznych variáciách. Stolové podnože, elegantné nábytkové úchytky, rámy dverí vstavaných skríň a oveľa viac. Precízne remeselné spracovanie s dôrazom na povrchovú úpravu sú samozrejmosťou

     

     

    TECHNICKÉ VYCHYTÁVKY

     

    Otváranie dverí jedným dotykom, inteligentné tlmenie a dotváranie dvierok a zásuviek. Spoluprácou s renomovanými značkami a partnermi sme Vám schopný všetky svetové novinky ponúknuť z prvej ruky.

     

     

     

    Plánujete návštevu našej expozície a NECHCETE STRÁCAŤ ČAS ČAKANÍM?

    Stačí vyplniť krátky kontaktný formulár. Naši predajcovia Vám následne zavolajú a zarezervujú Vám vyhovujúci termín. Alebo nás kontaktujte priamo telefonicky.

     

    +421 905 387 366

    DOHODNITE SI STRETNUTIE >>

     

     

    KDE NÁS NÁJDETE >>

     

    POZRITE SI GALÉRIU >>

     

    navrhnite si šatník on-line >>

     

     

    *Na prezentáciu boli okrem iného použité aj prezentačné materiály od našich dodávateľov: Hettich, Viefe, Salu, ProForm