Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Dizajnové vstavané skrine na mieru

    Rámové či bezrámové vstavané skrine sú ideálnym multifunkčným úložným priestorom, ktorý sa postará o štýlový interiér. Predstavujú praktický a funkčný doplnok, a my ho dokonale prispôsobíme vašim potrebám, ako aj priestorovým požiadavkám.

     

    vstavané skrine Trnava

    Originalita a jedinečnosť vašej vstavanej skrine

     

    Vstavané skrine sú vynikajúcim úložným priestorom pre oblečenie, úžitkový textil, topánky,  pracovné pomôcky a vlastne všetko, čo potrebujete doma bezpečne, spoľahlivo (a občas aj diskrétne) uskladniť. Vstavané skrine sú vhodné do spální, chodieb, detských izieb aj ostatných miestností. Nezľakneme sa žiadneho, ani atypického riešenia. Vstavané skrine vám navrhneme a vyrobíme na mieru tak, aby vytvárali jednotný a harmonický celok s ostatným interiérovým vybavením a zariadením – alebo naopak, aby vstavané skrine dominovali celému priestoru. Všetko záleží na vás. Samozrejmá je pestrá ponuka materiálov a povrchov, ako aj rozmanitosť riešenia otvárania (štandardný posuvný systém, pántové dvere či zlamovací systém).

     

    Vstavané skrine pre organizovaný poriadok a jednoduchú úschovu vašich veci

     

    Naše vstavané skrine vynikajú nielen jedinečným spracovaním, ale aj praktickými doplnkami pre maximálnu účelovosť a jednoduché užívanie. Žiadaný je napríklad opasovník, kravatník, výsuv na nohavice, výsuvné police a kôš, sklopná tyč na vešanie či dokonca držiak na hadicu vysávača. Postaráme sa, aby vaše vstavané skrine boli dokonalým miestom na uloženie vecí, avšak aby zároveň uľahčovali ich úschovu alebo hľadanie. Každá zásuvka, polička, ako aj celkové rozmery (hĺbka, výška, šírka) sú maximálne prispôsobené vašim potrebám. Dbáme  na užitočné využite každého milimetru plochy. Okrem vstavaných skríň vyrábame aj nábytok na mieru a štandardné skrine na mieru. Pôsobíme v Bratislave a okolí (Trnava, Malacky, Senec, Pezinok).