Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Aké budú interiérové trendy v roku 2021 ?

    Rovnako ako v minulom roku, tak aj v tomto bude škála interiérových trendov široká. Dôraz bude kladený na osobnosť a individuálny charakter. Výsledný interiérový štýl bude reflektovať Vašu náladu a vlastné riešenia.Zorientujte sa v interiérových trendoch na nadchádzajúce obdobie a vytvorte si z nich štýl, ktorý odráža Vašu osobnosť.

    SVETLÉ DREVO

    Škandinávske interiéry sa opäť stali inšpiráciou pre nadchádzajúci trend. Škála svetlých drevín sa tentoraz objaví okrem povrchov podláh a nábytkov, aj na stenách a stropoch. Svetlé dreviny vo svojej prirodzenej farbe s naturálnou štruktúrou budú prírodným akcentom v nadchádzajúcej sezóne.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    NEUTRÁLNE

    Paleta neutrálnych farieb nikdy nevyjde z módy. Najdôležitejším aspektom pri tvorbe tohto typu interiéru je vytvorenie jemných špecifických detailov, ktoré danému interiéru dodajú charakteristiku. Tento štýl odporúčame pre vytvorenie komornejšej a prívetivej atmosféry.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ZÁKLADNÁ SIVÁ A ŽIARIVÁ  ŽLTÁ

    Pre tento rok boli spoločnosťou Pantone Color Institue vybrané dve nezvyčajné farby. Svietivá žltá a svetlosivá. Výber týchto nezávislých farieb zdôrazňuje to, že aj dva odlišné  elementy môžu vytvoriť harmonický celok. Sivá aj žltá znamenajú hrejivé a optimistické spojenie, ako aj silu a pozitivitu. Farby majú dodať ľuďom energiu a schopnosť odolať v roku, ktorý nasleduje po pandémii koronavírusu. Tešíme sa na interiéry, ktoré budú týmto výberom farieb pôsobiť silne a povznášajúco.

    SIVÝ A ZEMITÝ INTERIÉR

    Sezóna 2021 bude plná sivých a zemitých tónov. Neutrálna schéma vhodne prepojí Váš moderný interiér zo svetom technológií. Spojenie sivej so zemitými tónmi vytvára elegantný  priestor. Na tomto trende sa zhoduje niekoľko svetových lídrov v oblasti tvorby farieb. K zemitých tónom ďalej  možno kombinovať odtiene hrdze, teplej zelenej a širokú škálu hnedej.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    INDUSTRIÁLNY ŠTÝL

    Priemyselný štýl je estetický trend, ktorý sa stal populárny na konci roku 2000. Typickými znakmi sú zvetrané drevo, betón, hrdza a kovové konštrukcie. Tento trend prenikol vo veľkej miere aj do tvorby interiérových svietidiel, nábytkových konštrukcií a veľkoplošných materiálov používaných pre tvorbu nábytku.  Môžeme ho vnímať  aj v podobe obľúbených čiernych kovových podnoží a tmavých kovaní na nábytok.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Radi Vám pomôžeme s realizáciou Vášho vlastného dizajnu a štýlu,  zatiaľ si môžete pozrieť našu galériu a načerpať inšpiráciu.

    POZRITE SI GALÉRIU >> 

    MÁTE OTÁZKU? NAPÍŠTE NÁM >>

    AKO SI V DNEŠNÝCH DŇOCH ZAOBSTARAŤ SKRIŇU ALEBO NÁBYTOK NA MIERU ? >>