Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Najpoužívanejšie dreviny pre Váš nábytok na mieru

    Zvažujete novú vstavanú skriňu alebo nábytok na mieru, ale neviete sa rozhodnúť v akom prevedení?

     

    Pripravili sme si pre Vás zoznam najobľúbenejších drevín, ktoré vládnu túto sezónu interierovému dizajnu. Starostlivo sme preskúmali všetky materiály a ich využitie našimi zákazníkmi  v spolupráci s dizajnérmi, aby sme pre Vás mohli zostaviť rebríček tých NAJ.

    Sú to dreviny, ktoré sú  vo vašom domove použité či už na nábytku, alebo vstavanej skrini a vytvárajú harmóniu s okolitým interiérom. Najčastejším kritérium pre ich výber je ľahká kombinovatelnosť s ostatnými materiálmi, nadčasovosť a v neposlednom rade ich estetická krása.

    Keďže sa jedná o laminátové povrchy, ktoré dominujú na našich trhoch, je častým vodítkom pri výbere autentickosť povrchu v porovnaní s prírodnou dyhou. Isté je, že mnohé dreviny presahujú úrovňou spracovania aj spomínanú prírodnú variantu. Ďalšou prednosťou tohto typu povrchu je jeho jednoduchá údržba, svetlo stálosť a cenová dostupnosť.

    1. NAJPOPULÁRNEŠIE SÚ DUBY

    Či už svetlejšie, alebo tmavšie, elegantné alebo rustikálne. Žiadny druh dreva nie je taký rozmanitý a nadčasový. Vďaka svojím farbám a prírodným prvkom sa vyznačujú veľmi autentickým vzhľadom

     

    2. PREKVAPENIE ROKA

    Na trhu sú pomerne krátko a od prvého okamihu zažiarili a stali sa trendom. Sú to dizajnérmi upravené reprodukcie drevín. Tie predstavujú farebné variácie, ktoré je len ťažko dosiahnuť pomocou prírodnej dýhy.

    3. OBĽÚBENÁ KLASIKA

    Dreviny, ktoré si už dlhé roky budujú svoje stabilné miesto vo Vašich interiéroch. Stále patria medzi bestsellery. Sú to povrchy, ktoré ponúkajú autentický vzhľad a pôsobia prirodzene na dotyk

     

    V prípade, že stojíte pred rozhodnutím, aký dekór vybrať na Váš nábytok, inšpirujte sa našim rebríčkom.

    Každý povrch si môžete pozrieť naživo na našich predajniach a prirovnaním vytvoriť vhodnú kombináciu s iným vzorom. Paleta vzoriek je široká a rozmanitá aj pre tých, ktorý hľadajú niečo jedinečné alebo výstredné. Naši dizajnéri Vám budú nápomocní pri výbere, či už sa rozhodujete pre klasiku alebo niečo výraznejšie.