Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    NÁBYTKOVÝ VEĽTRH MILÁNO 2018

    Najväčšia nábytková udalosť roka je za nami. Opäť Vám prinášame krátky report a ochutnávku v podobe fotogalérie.

    Tento rok nás na výstave v Miláne najviac oslovili netradičné materiály a povrchy.

     

    Chceli sme sa  opäť presvedčiť na vlastné oči, akým smerom sa vyvíjajú najnovšie interiérové trendy a ako sa našej firme darí udržať tempo so svetovými lídrami v oblasti dizajnu a technológií.

    Nasvietené expozície, dokonalá harmónia farieb a tvarov vo Vás vždy zanechá dávku emócií transformovaných do tvorivej motivácie.  Niekedy Vášmu oku ulahodí vyvážená kompozícia, inokedy zaujímavý štruktúrovaný povrch alebo jemný konštrukčný detail osadeného kovania.  Asi najväčší dojem na Vás urobia materiály a povrchy. Prácu s nimi by ocenil každý dizajnér a architekt v našich končinách.

    Čo sa týka kompozičných riešení, nápadov na priestorovú tvorbu môžeme skonštatovať že Vám prinášame naozaj porovnateľné TOP riešenia.

    Pozrite si foto-galériu značiek svetoznámych výrobcov, ktoré na návštevníkov urobia každoročne dojem:  Capod’opera, Lago, Lemamobili, Porro…