Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    PETER SAGAN sa na tri roky upísal interiérovému dizajnu

    V poslednom čase sa denne stretávame s informáciami o našom, v súčasnosti, najúspešnejšom športovcovi, ktorým je Peter Sagan.

    Pravdepodobne málokto z nás prejde bez povšimnutia akúkoľvek informáciu z tlačových alebo elektronických médií týkajúcu sa tohto SLOVÁKA. Nás okrem Petrových špičkových výkonov zaujala aj informácia o jeho novom tíme pre roky 2017-2020 Bora – Hansgrohe. Cyklistický pro-team BORA – HANSGROHE  je vlastne spojenie dvoch špičkových firiem na poli interiérového dizajnu. Obe tieto spoločnosti sú viac-menej spojené s interiérom kuchyne. Napriek tomu, že pre našu spoločnosť ZAMA interiér nie sú kuchyne nosným portfóliom, za svoju dobu existencie /od 1992/ sme dodali našim zákazníkom niekoľko stoviek kuchynských zostáv. Preto poznáme nielen Petra Sagana, ale aj predstaviteľov jeho nového tímu, ktorých vám teraz predstavíme.

    Kto, alebo čo je spoločnosť BORA ?

    Inovatívny leader v oblasti  riešení modernej kuchyne – odsávanie/digestory/ a indukčné a sklokeramické varné dosky.

    Zakladateľ Willi Bruckbauer prešiel od roku 2006 cestu od stolárskeho majstra ku kuchynskému revolucionárovi. S viac ako 20-ročnými skúsenosťami z kuchynskej branže vie vyučený stolársky majster, o čo v modernej kuchyni ide: o vytvorenie životného priestoru, ktorý bude vychádzať v ústrety potrebám človeka. Konvenčné kuchynské digestory k tomu nepatria: Sú hlučné, málo efektívne a prekážajú vo výhľade.

    BORA je teda mladá spoločnosť, ktorá píše už po krátkej dobe dejiny. Razantný vývoj začína po tom, kedy Willi Bruckbauer v roku 2006 v podobe BORA Professional vyvinul svoj prvý systém digestora a nechal si ho patentovať. Nasledujúce roky získala Bora každoročne niekoľko významných ocenení za inovatívne riešenia v oblasti odsávania pár. A samozrejme postupne rástli aj trhy, kde je záujem o výrobky BORA. Dnes sa jedná o globálneho partnera  dodávateľov kuchýň s ponukou naozaj sofistikovaných riešení.

    Taktiež je veľmi zaujímavá aj vízia Williho Bruckbauera, /firma ZAMA interiér sa plne stotožňuje s týmto pohľadom na hodnoty spoločnosti, ktoré ju posúvajú dopredu/:

    „Podľa čoho sa orientujeme? Naša vízia je úplne jednoduchá. My sme: iný než všetci ostatní, pretože:  myslíme dopredu – nenapodobňujeme. Všetko spochybňujeme, pretože:   všetko je možné vylepšiť a zmeniť. Neuspokojujeme sa s dosiahnutými výsledkami a stále hľadáme nové výzvy.

    Čo je  vlastne inovatívne na spôsobe odsávania?

    princíp BORA,  alebo – fyzika môže byť tak krásna.

    „Kuchynské výpary a pachy nenecháme vôbec ani stúpať a odsávame ich rovno tam, kde vznikajú: priamo pri varnej doske, priamo z hrnca, pekáča, panvice, grilu. Nie sú to žiadne kúzla, ale aplikovaná fyzika, podľa základných princípov náuky o prúdení. Využívame na to úplne jednoducho priečne prúdenie, ktoré je väčšie než rýchlosť stúpania kuchynských výparov.“

    csm_bora_prinzip_bild3_en

    csm_bora_prinzip_bild1_en csm_bora_prinzip_bild2_en

     

    Kto, alebo čo je spoločnosť HANSGROHE ?

    Hansgrohe vyvíja sprchy a armatúry do kúpeľne a kuchyne, ktoré predstavujú najmodernejšiu technológiu; ktoré presvedčia svojím dizajnom a funkčnosťou; ktoré vyhovejú každému vkusu aj rozpočtu; ktoré vám budú dlho robiť radosť.

    V roku 2015 oslavuje spoločnosť Hansgrohe svoje 114. narodeniny. Zakladateľ Hans Grohe (1871-1955)začal v roku 1901 v malom, a to so svojou kovotlačou v Čiernom lese. A dnes: s 34 spoločnosťami a 22 predajnými kanceláriami na celom svete patrí podnik Hansgrohe k malému počtu globálnych hráčov v sanitárnom odvetví. Špecialista na armatúry a sprchy zamestnával v obchodnom roku 2014 okolo 3 650 zamestnancov a dodával armatúry a sprchy v 144 krajinách.

    Spoločnosť si vďaka svojim značkám Hansgrohe, Axor, Pharo a Pontos získala celosvetovú povesť výrobcu kvalitných dizajnérskych produktov. Pre koncepty kúpeľní, ktoré udávajú trend, a ekologické sanitárne technológie.

    Recept na úspech: Inovácia z tradície, spojená s trvalo udržateľným podnikateľským myslením a obohatená o veľkú dávku nadšenia pre vodu.

    Značka Hansgrohe je dizajnovým a technologíckom leadrom na trhu vodovodných batérii. Túto skutočnosť dokazuje aj množstvo každoročných najvyšších ocenení či už na poli dizajnu alebo inovácii. Preto asi nikoho neprekvapí záruka na výrobky Hansgrohe v dĺžke 5 rokov.

     

    A ešte zloženie nového tímu pre rok 2017:

    BORA – Hansgrohe:

    Ackermann P. (Ger), Archbold S. (NZL), Bárta J. (CZK), Baška E. (SVK), Benedetti C. (Ita), Bennett S. (Irl), Bodnar M. (Pol), Buchmann E. (Ger), Burghardt M. (Ger), Herklotz S. (Ger), König L. (CZK), Kolář M. (SVK), Konrad P. (Aut), Majka R. (Pol), McCarthy J . (Aus), Mendes J. (Por), Mühlberger G. (Aut), Pelucchi M. (Ita), Pfingsten C. (Ger), Pöstlberger L. (Aut), Poljanska P. (Pol), Sagan J. (SVK), Sagan P. (SVK), Saramotins A. (Leva), Schillinger A. (Ger), Schwarzmann M. (Ger), Selig R. (Ger).

     

     

    Informácie v tomto článku boli použité z týchto zdrojov:

    www.bora-argon18.com

    www.bora.com

    www.hansgrohe.com