Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    Aké budú interiérové trendy v roku 2018?

    Ušetrite hodiny hľadania, pripravili sme pre Vás rýchly prieskum!!!

    Či si to pripúšťame, alebo nie nový rok je tu a sním aj plánované trendy. Dizajnéri a odborníci uznávaných značiek interiérových dekorácií uvádzajú, že tento rok bude bohatší na živšie tóny a organické akcenty.

    Nechajte sa inšpirovať…

    Farby

    Množstvo teplých a zemitých farieb je naplánovaných pre tohtoročné výstavy nábytku. Nahradia paletu z predošlej sezóny. Tóny prírodných farieb žlto-hnedej, terakoty, staro-ružovej no aj výraznejšie odtiene hrdze. Všetko použité na stenách rovnako aj na nábytku a dekoračných predmetoch. Dokonca aj mosadz je späť. Na svoje si prídu aj milovníci farby kurkumy a odtieňov sýtej modrej, ktorá ostáva “in“ z minuloročnej sezóny.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Malý farebný akcent

    Prepojenie Japonského a škandinávskeho štýlu nabáda k použitiu neutrálnej palety farieb s ľahkým dotykom výraznej farby. Malý akcent živej farby a neutrálna paleta v pozadí vytvára moderný interiér, ktorý bude pôsobiť energicky priestorne a luxusne.

     

     

     

     

     

    Uzavreté skrinky

    Očakávajú sa  plné uzavreté skrinky a zostavy.  Je to pravdepodobne reakcia na opozerané zostavy s otvorenými policami. Biela farba je na ústupe, takže viac ako kryštálovo biele povrchy očakávajme teplé tóny, krémové farby a rovnako aj drevené štrukturálne prevedenia.

     

     

     

     

     

     

    Wabi-Sabi

    Je to japonský pohľad na umenie, nachádzať krásu v nedokonalosti. V interiérovom dizajne sa odzrkadľuje do ručne vyrobených, alebo ručne maľovaných doplnkov. Objaviť by sa mali hrubé ľanové textílie a prírodná keramika, tak ako znázorňuje obrázok. Textúra ľanu prenesená na plochy laminovaných nábytkových povrchov je toho dôkazom. Takže výsledkom by mala byť organická, hlboko osobná estetika.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Čiernobiele vzory

    Jednoduchá cesta, ako dodať vášmu interiéru pocit novoty a moderna je obstaraním vankúšov s čiernobielym geometrickým vzorom. Čierno – biele vzory a potlače vo svete interiérového dizajnu už boli avizované. No treba spomenúť, že patria ku klasike, ktorá málo kedy vychádza z módy.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tmavé drevo

    Zemité tóny a tmavé drevo si rovnako zažijú “comeback“. Je to pravdepodobne cielený odklon od  svetlých drevín škandinávskeho štýlu, ktorý sa tešil popularite v nedávnych rokoch. Môžeme sa teda tešiť na výrazné dreviny s nádychom čiernej farby, ako napríklad Dub Thermo, alebo Dub gladstone.

     

     

     

     

     

     

    Samozrejme platí ako vždy, buďte verní tomu čo máte radi. Odhliadnuc od toho čo je “IN“ alebo “OUT“  Pokiaľ patríte medzi tých, ktorí fandia trendom, môžete si vylepšiť Váš interiér nákupom pekného kusu nábytku alebo napríklad peknou tapetou na stenu.