Vyžiadajte si nezáväznúcenovú ponuku Kde nás nájdete?


    Odoslaním formulára dávam týmto v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov svoj súhlas spoločnosti ZAMA interiér s.r.o. na spracovanie mojich osobných údajov za účelom kontaktovania a zaslania obchodných ponúk.

    form_popup

    VÁŠ NOVÝ KANCELÁRSKY NÁBYTOK – PRE LEPŠIE PRACOVNÉ VÝSLEDKY….

    Kancelársky nábytok na mieru pre Vás vyrábame už viac ako 20 rokov. Vedeli sme vždy zariadiť domácu pracovňu,  veľké komerčné kancelárske priestory, recepcie atď..

    Tieto projekty zaberali len časť nášho širokého portfólia. Vedomosti a zručnosti sme zbierali rovnako pri zariaďovaní obytného priestoru modernými obývačkami, knižnicami a inými úložnými priestormi vytvorenými na mieru. Pripravovanou novinkou je, že kanceláriám na mieru teraz venujeme zvýšenú pozornosť a naše dlhoročné skúsenosti využívame už aj v tomto odvetví.

    V práci za počítačom trávime stovky hodín mesačne. Naše výsledky a efektivita práce sú podmienené mnohými faktormi. Jeden z nich je aj fyzické a psychické pohodlie na pracovisku, ktoré pokiaľ nie je naplnené, produktivita a pracovné nasadenie klesá. Je notoricky známa dôležitosť ergonómie sedenia na správnej kancelárskej stoličke. Menej diskutovanou témou je však ergonómia celého pracovného priestoru. Dispozičné riešenie a usporiadanie stolov, efektivita dosahov kancelárskych potrieb a tlačiarní a v neposlednom rade samotný tvar pracovných stolov, ich správna výška a osadenie PC monitoru.

    Myslíme na to, že Vaša kancelária nie je len bežným kusom nábytku…

    Prejdi na náš web ZAMA office 

    domaca-kancelaria-na-mieru

    kancelaria-office

     

     

     

     

     

     

     

    Prečo sú kancelárie od nás to najlepšie riešenie?

     

    Kancelárie tak, ako ich ešte nepoznáte..

    logo